Pravno obvestilo

Imetnik avtorskih in sorodnih pravic na tej spletni strani je Univerza v Ljubljani. Spletna stran je dana na voljo pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna (CC BY-SA 4.0). Uporabnikom je dovoljeno reproduciranje, distribuiranje, dajanje v najem, javna priobčitev in predelava izvirnega ali derivativnega avtorskega dela pod pogojem, da navedejo avtorja dela in širijo avtorsko delo / predelavo naprej pod istimi pogoji.

Avtorji spletnega mesta si prizadevamo za ažurnost, točnost in popolnost vseh podatkov in informacij na spletnem mestu, vendar za njihovo dejansko ažurnost, točnost in popolnost ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Uporabniki dostopajo do spletnega mesta na lastno odgovornost. Avtorji ne odgovarjamo za morebitno škodo zaradi motene ali onemogočene rabe spletne strani ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Avtorji prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino in delovanje spletnih mest, ki so povezani s tem spletnim mestom. Avtorji si pridržujemo pravico, da spletno mesto kadar koli spreminjamo brez predhodnega obvestila, in sicer tako vsebinsko kot oblikovno.

Pišite nam

© 2020. Vse pravice pridržane